درباره نشریه

فصلنامه خانواده ­پژوهی فصلنامه ­ای علمی- پژوهشی و بین رشته ­ای به زبان فارسی است که از اردیبهشت سال 1384 منتشر می شود. خانواده پژوهی محل ارائه و نقد مطالعات، پژوهش ها و نظریه پردازی های محققان و متخصصانی است که از حوزه های مختلف دانش بر موضوع خانواده متمرکز شده اند.  این فصلنامه با هدف ارایه نتایج مطالعات و پژوهش ­های علمی، فراهم آوردن زمینه تبادل افکار و اطلاعـات، تـرویـج مباحثات علمی بین پژوهشگـران و محققان حوزه­ هـای مختلف علمی در گستره مسایل خانواده و در دو سطح بنیادی و کاربردی، مقاله می ­پذیرد.

این حوزه های علمی می تواند یک یا چند حوزه از موارد زیر باشد:

• روانشناسی
  • جامعه شناسی
  • مشاوره
  • مددکاری اجتماعی
  • حقوق
  • روانپزشکی
  • پزشکی اجتماعی
  • سلامت اجتماعی
  • آموزش و پرورش
  • مذهب
  • تاریخ
  • فرهنگ
  • ارتباطات

حیطه­‌های پژوهشی مقاله‌­‌ها در فصلنامه خانواده پژوهی شامل قلمروهای زیر است:

1. خانواده درمانی، زناشویی و مشاوره
  2. مباحث مربوط به فرزندپروری
  3. سلامت، بهداشت و رفاه خانواده
  4. تحولات اجتماعی و فرهنگی خانواده
  5. بررسی جنبه های اجتماعی، روانشناختی و حقوقی طلاق
  6. مسائل حقوقی خانواده

...

این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC،نظام استنادی بین المللی Doaj، پایگاه نشر دانش (پند) دانشگاه شهید بهشتی، پرتال جامع علوم انسانی، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران (SID, Magiran, ESJI) ، پایگاه مجلات تخصصی نور،Drji، researchbib،europub، ایندکس کوپرنیکوس، سازمان اسناد و کتابخانة ملی جمهوری اسلامی ایران و Civilica نمایه می‌شود و در نظام ISC دارای ضریب تأثیر است.

رتبه در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400= ب

کد وزارت علوم: cd0fd36ae378574