فصلنامه خانواده ­پژوهی با همکاری قطب علمی خانواده و انجمن علمی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان به صورت منظم منتشر می شود.

فصلنامه خانواده پژوهی، فصلنامه ­ای علمی- پژوهشی وابسته به پژوهشکده مطالعات خانواده دانشگاه شهید بهشتی است که از بهار 1384 منتشر می شود. این فصلنامه با هدف ارایه نتایج مطالعات و پژوهش ­های علمی، فراهم آوردن زمینه تبادل افکار و اطلاعـات، تـرویـج مباحثات علمی بین پژوهشگـران و محققان حوزه­ هـای مختلف علمی همچون روانشناسی، جامعه شناسی، مشاوره، مددکاری اجتماعی، حقوق، روانپزشکی، پزشکی اجتماعی، بهداشت، تعلیم و تربیت، دین، تاریخ، فرهنگ و ارتباطات منتشر شده است. خانواده پژوهی با انتشار چهار شماره در سال به زبان فارسی همراه با چکیده انگلیسی، دستاوردهای علمی و پژوهشی محققان برجسته کشور در حوزه مسائل خانواده را به نحو شایسته (از طریق دسترسی باز) در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد. شایان ذکر است فصلنامه خانواده پژوهی در گستره مسایل خانواده و در دو سطح بنیادی و کاربردی، مقاله می ­پذیرد.

 

حیطه­‌های پژوهشی مقاله‌­‌ها در فصلنامه خانواده پژوهی شامل قلمروهای زیر است:

  1. خانواده درمانی، زناشویی و مشاوره
  2. مباحث مربوط به فرزندپروری
  3. سلامت، بهداشت و رفاه خانواده
  4. تحولات اجتماعی و فرهنگی خانواده
  5. بررسی جنبه های اجتماعی، روانشناختی و حقوقی طلاق
  6. مسائل حقوقی خانواده....

 

فراخوان ارسال مقاله:

پس از برگزاری چهارمین کنگره ملی مادرانگی در ایران که با همکاری دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشکده خانواده و قطب علمی خانواده در آذرماه سال 1402 برگزار شد، فصلنامه خانواده پژوهی بر آن شد تا از پژوهشگران و اندیشمندان حوزه ­های مختلف علوم انسانی دعوت به عمل آورد تا نتایج تحقیقات خود را در قالب مقالات علمی مرتبط با حوزه مادرانگی، تحولات، چالش­ها و چشم ­اندازهای آن به این فصلنامه ارسال نمایند.

فصلنامه خانواده پژوهی با تسریع در فرآیند داوری این مقالات، نسبت به انتشار آنها با اولویت بالا اقدام خواهد نمود.

 

♦♦♦

فصلنامه خانواده پژوهی در آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه الف را کسب نموده است.

♦♦♦

هزینه داوری و چاپ مقاله مبلغ 650/000 تومان است. هزینه داوری مقالات 150/000 تومان و هزینه انتشار 500/000 تومان (در صورت پذیرش) است. فصلنامه خانواده پژوهی داوری سریع ندارد. (مشاهده گردش کار مقاله).

♦♦♦

پس از انتشار مقاله به هیچ عنوان به درخواست‌های تغییر در مشخصات نویسندگان ترتیب اثر داده نمی‌شود.

براساس مصوبه هیأت تحریریه فصلنامه، ارسال همزمان بیش از 2 مقاله از هر نویسنده مجاز نیست و نیز حسب مقررات اعلامی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از هر نویسنده در هر سال صرفاً یک مقاله منتشر می‌گردد. 

♦♦♦

این فصلنامه در ارزیابی مقاله از سامانه مشابهت‌یاب «سمیم نور» و همتایاب استفاده می‌کند. 

فصلنامه خانواده پژوهی با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPEمی‌باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

داشتن شناسه گر ارکید برای تمامی نویسندگان الزامی است. از اینجا (https://orcid.org/register) می توانید ثبت نام کنید.

فصلنامه خانواده پژوهی مطابق با بیانیه بتسدا در خصوص انتشار دسترسی آزاد در 20 ژوئن 2003، به طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق Creative Commons Attribution licence (CC-BY) رعایت می‌کند. 

- این فصلنامه به صورت کامل قوانین دسترسی آزاد اطلاعات یا به عبارت دیگر (This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License (CCBY4.0))  را رعایت و از آن حمایت می‌نماید

♦♦♦

از نویسندگان محترم تقاضا می شود جهت اطلاع از نحوه تکمیل فرم ها و ساعات پاسخگویی به قسمت راهنمای نویسندگان فصلنامه خانواده پژوهی مراجعه بفرمایند.

همچنین ضروری است نویسندگان محترم فرم های تعهد نامه و تعارض منافع را تکمیل و در فرآیند ثبت مقالات، ارسال نمایند.

♦♦♦

اطلاعات تماس با دفتر فصلنامه

آدرس: تهران، اوین، دانشگاه شهید بهشتی، پژوهشکده خانواده، فصلنامه خانواده پژوهی

شماره تماس:  29905327(021)

آدرس ایمیل: jfr@sbu.ac.ir

کد پستی: ۱۹۸۳۹۶۳۱۱۳

 

عضویت فصلنامه خانواده پژوهی در شبکه های اجتماعی علمی:

شماره جاری: دوره 19، شماره 4 - شماره پیاپی 76، اسفند 1402، صفحه 553-735 

ابر واژگان